Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 9 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::get_site_langs() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/txplib_misc.php(574) : eval()'d code on line 95 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::expand_code() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/txplib_misc.php(574) : eval()'d code on line 177 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::get_site_langs() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/l10n_base.php on line 515 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::compact_code() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/l10n_base.php on line 519 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::compact_code() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/l10n_base.php on line 519 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::compact_code() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/l10n_base.php on line 519 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::compact_code() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/l10n_base.php on line 519 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::get_site_langs() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/txplib_misc.php(574) : eval()'d code on line 47 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::expand_code() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/txplib_misc.php(574) : eval()'d code on line 48 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::get_site_langs() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/l10n_base.php on line 515 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::compact_code() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/l10n_base.php on line 519 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::compact_code() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/l10n_base.php on line 519 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::compact_code() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/l10n_base.php on line 519 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::compact_code() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/l10n_base.php on line 519 Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::compact_code() should not be called statically in /home/customer/b/r/bravomed/www/textpattern/lib/txplib_misc.php(574) : eval()'d code on line 58 Bravo Media: Yritys

Yritys

Bravo Media on monikanavaisen yhteisö- ja yritysviestinnän pikkujättiläinen viestiin, kohderyhmään, kieleen tai kulttuuriin katsomatta. Bravo Media kuuluu osana Oy Ponsgrafica International Ltd. -yritykseen, joka on perustettu vuonna 1994. Bravo Media yhdistää viestinnän suunnittelun ja toteutuksen ammattimaisesti ja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Projektijohto

Ville Taajamaa

Ville Taajamaa

Ville tuottaa ja urakoi viestintää. Osaamisalueita ovat projektinhallinta, viestinnän suunnittelu ja eri mediaratkaisuiden yhdistäminen.

"Viestintä yleensä epäonnistuu paitsi sattumalta. Viestinnän ensimmäinen laki." Wiio. O

Oskari Nokso-Koivisto

Oskari Nokso-Koivisto

Oskari vastaa Future talent -lehtiprojektien myynnistä Venäjälle ja Kiinaan. Laulava myyntijohtaja taitaa laajojen kokonaisuuksien jäsentelyn kompakteiksi tavoitteiksi.

Arttu Laasonen

Arttu Laasonen

Arttu tekee laajoja yritysten ja yliopistojen verkottumishankkeita. Kohdemaina pääasiassa Venäjä, Kiina ja Etelä-Korea. Arttu on myös Future talent-hankkeiden myyntiorganisaatiossa.

Sisällontuotanto

Xu Elina Qian

Xu Elina Qian on Future talent China -lehden päätoimittaja. Maailmaa kiertänyt Elina on sanavalmis ja taitava kirjoittaja, jolla on selkeä näkemys siitä, mitä kiinalaisten nuorten maailmassa tapahtuu ja miten sinne pitää näkyä.

Suvi Numminen

Suvi toimii graafikkona ja kuvittajana muun muassa Urafokus-lehdessä.

Maiju Riihola

Maiju haastattelee ja kirjoittaa nopeasti ja taiten aiheesta tai ihmisestä riippumatta.

Laura Cankar

Laura omaa DI:nä hyvän näkemyksen siitä mitä nuorten tekniikan ammattilaisen päässä tapahtuu.

Erno Berger

Erno kuvaa ihmisiä, ilmiöitä ja kaikkea siltä väliltä. Nikon forever.

Janne Ketola

Janne on liikkuvan- ja still-kuvan moniottelija. Hän ohjaa, käsikirjoittaa ja kuvaa. Laaja akateeminen ja työn tuoma käytännön tausta tekee Jannesta visuaalisen maailman ammattilaisen.

Laura Ketola

Laura kuvaa, taittaa ja on Jannen tiimin keskushahmo.

Anastasia Khvataeva

Anastasia on Future talent Russia -lehden toimittaja jolla on näkemystä ja kokemusta siitä, mitä venäläiset nuoret Suomesta ja Suomessa ajattelevat.

Maxim Semenov

Maxim kuvaa ja tekee webbisivuja kaikilla mahdollisilla ja mahdottomilla tekniikoilla nopeasti ja upeasti. Canon forever.